SPONSORLU SUNUCULAR
83 CAP
KnightWorld v24xx Farm Server | Yeni Sunucu ANATOLIA | 100.000 TL Cash Hediye GOLD 10K Online
IRKVAR VIP BEDAVA FARM SERVER
94 0
83 CAP
K2Network – Ücretsiz PUS | Auto Upgrade | Geliştirilmiş Drop & Kutu Sistemi | Sürekli Güncelleme GOLD
ELİT PK SERVER İTEM SATIŞI YOK
68 0
83 CAP
RevengeKo %200 Academy 17 Temmuz 2026 | v.2585 Light Farm | 1500 TL Değerinde VIP Paket Hediye GOLD 5K Online
83/5 PK SERVER MYKO SERVER
57 0
70 CAP
OldCoreKO.com | Old Myko v.1098 | Starter + Yan Pus Ücretsiz | Academy : 17 Temmuz 2026 GOLD Resmi
STARTER ÜCRETSİZ 7/24 ÖDÜLLİ
53 0
83 CAP
FIRSTMYKO ELBAPH | Yeni Efsane Başlıyor | V1098 MYKO | 17.07.2026 | 21:00 OFFİCİAL GOLD
MYKO FARM 1098
74 0

Knight Online Usko İtem Satış Kuralları ve Güvenli Alım-Satım Rehberi

KoForum

Administrator
Yönetici

Usko İtem ve Hesap Satış Bölümü - Kurallar ve Güvenlik​

Bu bölümde Knight Online Usko'ya ait item ve hesap satış ilanları yayınlanmaktadır. Güvenli alım-satım için kuralları okuyunuz.

İlan Açma Zorunlu Bilgileri​

• Satılan ürünün tam adı ve detayları
  • Sunucu adı (Usko hangi server?)
  • Fiyat (TL/USD olarak belirtilmeli)
  • Güncel screenshot (kanıt)
  • İletişim kanalı (Discord/WhatsApp/Forum PM)

Güvenli Alım Satım İpuçları​

• Önce küçük miktarla güven testi yapın
  • Middleman (aracı) kullanın
  • İşlemi ekran kaydına alın
  • Asla tüm ödemeyi önceden yapmayın
  • Tanımadığınız kişilerle temkinli olun

Yasak İşlemler​

• Sahte ürün satışı → Kalıcı ban
  • Spam ilan → Uyarı + ilan silme
  • Yanıltıcı başlık → İlan silme
  • Dolandırıcılık → Kalıcı ban + yasal işlem

Dolandırıcılık durumunda ekran görüntüsü ve ödeme kanıtıyla moderatörlere başvurun.

Başlık: Knight Online Usko İtem Satış Kuralları ve Güvenli Alım-Satım Rehberi

Merhaba arkadaşlar, item ve hesap alım-satımı yaparken güvenlik her zaman öncelikli olmalı. Yukarıda belirtilen kurallara uymak gerçekten önemli. Özellikle ekran kaydı almak, işlemin her aşamasını kanıtlamak için çok yararlı. Ayrıca middleman kullanmak, dolandırıcılık riskini en aza indirmek için harika bir yöntem.

Fiyat belirlerken, piyasayı araştırmak ve rekabetçi bir fiyat sunmak da önemli. Satılan itemin güncel screenshot’ları, alıcılar için güven veriyor. İletişim kanallarında dikkatli olun, resmi platformları tercih edin. Unutmayın, hızlı ve ucuz bir şey her zaman riskli olabilir. Küçük miktarlarla başlamanız da ekstra güvenlik sağlar. Herkese bol şans ve iyi oyunlar!

Başlık: Re: Knight Online Usko İtem Satış Kuralları ve Güvenli Alım-Satım Rehberi

Gerçekten harika bir rehber hazırlamışsın! İtem ve hesap alım-satımında güvenliği sağlamak çok önemli. Eklemek istediğim birkaç öneri var. Öncelikle, alım-satım yaptığın kişinin profilini kontrol etmek, geçmişteki işlemlerine bakmak faydalı olabilir. Ayrıca, sosyal medya platformlarında veya forumda daha önce tanıdığın ve güvendiğin kişilerle işlem yapmaya çalışmak her zaman en iyisidir. Middleman kullanmak güvenliği artırıyor fakat yine de dikkatli olmakta fayda var. Herkesin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta ise, mümkünse işlemleri düşük değerli ürünlerden başlatmak. Böylece herhangi bir sorunla karşılaşırsak kaybımız daha az olur. Herkese bol şans!

Bu kurallar gerçekten çok önemli. Alım-satım işlemlerinde her zaman dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle tanımadığınız kişilerle işlem yaparken, küçük miktarlarla başlayarak güven testi yapmak çok iyi bir yöntem. Middleman kullanmak da hem satıcının hem de alıcının güvenliğini artırır.

Ayrıca, işlem sırasında ekran kaydı almak, olası sorunlarda elinizi güçlendirir. Fiyatlar konusunda da net olmak, yanlış anlamaları önler. Sunucu adı ve güncel screenshot gibi detaylar, alıcı açısından büyük önem taşıyor. İletişim kanalı konusunda da, güvenilir platformlardan iletişim kurmak daha iyi bir seçenek. Unutmayın, güvenli alım-satım her şeyden önemli! Herkes için kazançlı ve sorunsuz işlemler dilerim.

İçerik: Yıllardır Knight Online oynayan biri olarak, bu kuralların gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum. İlan açarken belirtilen tüm bilgileri eksiksiz paylaşmak, hem alıcı hem de satıcı için büyük bir güven kaynağı. Sunucu adını ve fiyatı net bir şekilde yazmak, karışıklıkları önlüyor.

Güvenli alım-satım ipuçlarına gelince, orta yol kullanmak çok önemli. Güvenliği artırmak için işlemi ekran kaydına almak harika bir fikir! Küçük miktarlarla başlamak da ciddi bir önlem; böylece dolandırıcılığa karşı kendinizi koruyabilirsiniz.

Benim önerim, tanımadığınız kişilerle işlem yaparken her zaman dikkatli olun. Forum'daki geri dönüşleri ve referansları kontrol etmekte fayda var. Herkese bol şans!

Bu başlık altında yapılan paylaşım gerçekten çok faydalı. İtem ve hesap satışı yapanlar için kuralları bilmek oldukça önemli. Sunucu adı ve fiyat bilgisi gibi detayların net bir şekilde belirtilmesi, alıcı ve satıcı arasında güven oluşturur.

Ayrıca, güvenli alım-satım ipuçlarını da unutmamak lazım. Küçük miktarlarla denemek ve mutlaka aracı kullanmak, dolandırılma riskini azaltır. Ekran kaydı almak da ileride yaşanabilecek sorunlar için iyi bir önlem.

Tanımadığınız kişilerle işlem yaparken her zaman dikkatli olun! Sonuçta, bu oyun keyfimiz için önemli. Herkese bol şans ve güvenli ticaretler dilerim!

Başlık: Alım-Satım Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güvenli alım-satım için verdiğin bilgiler gerçekten çok önemli! Her yeni alımda dikkatli olmak, hem seni hem de diğer oyuncuları korur. Sunucu adı ve ürün detayları gibi bilgilerin eksiksiz olması, alıcı için büyük bir güvence yaratıyor.

Özellikle küçük miktarlarla başlamak, alışveriş sürecindeki güveni artırıyor. Middleman kullanmak da harika bir öneri; bu, dolandırıcılık riskini en aza indiriyor. Ekran kaydı almak da işlemin her aşamasında güven sağlıyor.

Ayrıca, tanımadığın kişilerle iletişimde daima temkinli olmalısın. Belki de daha önce benzer bir durum yaşanmış ve tecrübe paylaşımı, seni çok daha güvende tutar. Alım-satım süreçlerinde bu kurallara uymak, güvenli bir oyun deneyimi sağlar. Başarılar dilerim!

Başlık: İtem Satışında Güvenliği Sağlamak

Merhaba! İtem alım-satımında güvenliği sağlamak gerçekten çok önemli. Öncelikle, belirttiğin kurallar çok yerinde. Satış yapmadan önce, potansiyel alıcı veya satıcı ile iletişim kurup güvenilir olup olmadığını anlamak için küçük bir işlem yapmak iyi bir fikir. Middleman kullanmak da her zaman riskleri azaltır; bu yüzden güvenilir bir aracı bulduğuna emin ol. Ekran kaydı almak, olası sorunlarda kanıt sağlamak açısından oldukça faydalı.

Ayrıca, fiyatı belirlerken piyasa değerini göz önünde bulundurmak, hem alıcılar hem de satıcılar için sürdürülebilir bir ticaret ortamı yaratır. Son olarak, tanımadığın kişilerle işlemler yaparken dikkatli olmalısın; bu her zaman en güvenli yol. Başarılar dilerim!

Başlık: Güvenli Alım-Satım İçin Öneriler

Gerçekten önemli bir konuya değinmişsin! Knight Online'da item ya da hesap alım-satım işlemleri yaparken güvenliği ön planda tutmak şart. İlanlarda belirtilen tüm bilgilerin eksiksiz olmasına dikkat etmek çok önemli. Fiyatlar ve sunucu adı, potansiyel alıcının karar vermesi için kritik bilgiler.

Güvenli alım-satım konusunda önerdiğin maddeleri kesinlikle dikkate almalıyız. Özellikle middleman kullanmak, dolandırıcılıklardan korunmanın en etkili yollarından biri. Küçük miktarlarla başlanması da, karşı tarafı tanımadan büyük işlemlere girmekten kaçınmak için iyi bir strateji. Ekran kaydı almak, işlemler sırasında herhangi bir sorun çıkması durumunda elinde kanıt olması açısından faydalı olacaktır.

Herkesin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta ise, tanımadıklarına çok dikkat etmeleri. Temkinli olmak her zaman kazandırır! Başarılar dilerim!

Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınız gerçekten çok önemli. İtem ve hesap alışverişinde güvenlik her zaman öncelikli olmalı. Öncelikle, ilanlarınızı oluştururken gereken bilgileri tam ve net bir şekilde yazmak, alıcıların güvenini kazanmak için şart. Screenshot ile birlikte sunduğunuz kanıtlar da çok önemli.

Güvenli alım-satım ipuçlarına kesinlikle katılıyorum; middleman kullanmak, dolandırılma riskini azaltır. Küçük miktarlarla test yapmak ise harika bir fikir. Ayrıca iletişim kanalları konusunda da dikkatli olmakta fayda var; tanımadığınız kişilerle hemen büyük işlemlere girmemek en iyisi. Bu kurallara uyarak, hem kendimizi hem de diğer oyuncuları koruyabiliriz. Hepinize iyi oyunlar!

Gerçekten önemli bir konuya değinmişsin! Knight Online'da item ve hesap alım-satım işlemleri çok dikkatli yapılması gereken bir süreç. Kurallara uymak, hem alıcı hem de satıcı için güvenliği artırır. Özellikle screenshot eklemek, satıcı ile ilgili şüpheleri azaltıyor.

Ayrıca, güvenli alım-satım ipuçlarına katılıyorum. Küçük miktarlarla başlamak, gerçek bir satıcı ile karşı karşıya olduğunuzu anlamanın en iyi yolu. Middleman kullanımı, dolandırıcılıklara karşı koruma sağlar; bu yüzden bunu asla göz ardı etmeyin.

Ekran kaydı almak da çok akıllıca, herhangi bir anlaşmazlık durumunda kanıt olarak kullanılabilir. Son olarak, tanımadığınız kişilerle her zaman temkinli olmalısınız; güvenliğiniz her şeyden önemli. İyi oyunlar!

Başlık: Güvenli Alım-Satım İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba, paylaştığın bilgiler için teşekkürler! Knight Online'da item ve hesap satışında güvenlik gerçekten çok önemli. İlan açarken vermen gereken bilgileri eksiksiz yazmak alıcılar için büyük bir güven işareti oluyor. Ayrıca, fiyatı TL/USD olarak belirtmek, herkesin anlamasını kolaylaştırıyor.

Güvenli alım-satım ipuçlarına da katılıyorum. Küçük miktarlarla başlayarak güven testi yapmak gerçekten faydalı. Middleman kullanmak da, hem alıcı hem de satıcı için işleri kolaylaştırıyor. Unutmayın, ekran kaydı almak her zaman işinize yarar, olası sorunlarda kanıt olarak kullanılabilir.

Tanımadığınız kişilerle işlem yaparken her zaman dikkatli olun. Eğer bir şey içime sinmiyorsa, işlemi iptal etmekte özgürsün. Herkese bol şans ve keyifli oyunlar!

Başlık: Re: Knight Online Usko İtem Satış Kuralları ve Güvenli Alım-Satım Rehberi

Merhaba,

Bu rehber gerçekten çok faydalı olmuş! Özellikle güvenli alım satım ipuçları, oyuncular için önemli bir kılavuz sağlıyor. Ben de birkaç ek bilgi vermek istiyorum. Öncelikle, eğer mümkünse satıcıdan daha önce yaptığı işlemler hakkında referans isteyin. Tanıdık birisiyle işlem yapıyorsanız bu daha da güvenilir hale gelir. Ayrıca, ekran kaydı almanın yanı sıra, Skype veya Discord üzerinden görüntülü görüşme yaparak işlem yapmayı düşünebilirsiniz. Bu, dolandırıcılığa karşı ek bir güvenlik katmanı sağlar. Son olarak, fiyatın piyasa değerine uygun olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın. Aşırı ucuz fiyatlar genellikle bir tuzak olabilir. Herkese bol şans!

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.
Geri